Veckans andelar v34 22/8-28/8-22

Det gick inte riktigt vägen förra veckan heller. Lördagens V75 innehöll lite för många favoriter och utdelningen blev därefter. På Big 9 var det marginalerna emot. Southampton vann mot ett blekt Leicester, Torino lyckades inte göra mål på Lazio och Betis vann via två straffar….

Vi tar ny sats för en fantastisk vecka med mycket fin sport och förhoppningsvis bra spel också! Så här ser veckan ut för min del vad det gäller andelsspelen:

Tisdag: V75 på Jägersro med kval till Svenskt Travderby och Derbystoet. Fyraåringarna gör upp om finalplatserna och trots en del klara favoriter tror jag att det kan hända väldigt intressanta grejer! ”Carlsons V75” är öppnad och säljs i 10 andelar á 250:- via denna direktlänken.

Lördag: V75 på Bergsåker med bl.a Sundsvall Open Trot, SM för kallblod och dessutom jackpot! Känns kanske lite trist för en del att ha två jättefavoriter som Don Fanucci Zet och Månlykke AM på V75, men vinner de? Jag är inte så säker på det… Hursomhelst så är ”Carlsons V75” öppnad även här och säljs i 10 andelar á 250:- via denna direktlänken. Dessutom öppnas systemet för ”V75-podden” med mig och Rebecka under fredagen!

Det är jackpot även på Big 9 och även där ska vi vara med och hugga. Andelen heter såklart ”Carlsons Big 9” och säljs i 6 andelar á 153:- via denna direktlänken.

Söndag: Det är V75 även på söndag och då från Charlottenlund i Danmark med bl.a danskt Travderby! Andelen öppnas under torsdagen.

Så ser veckan ut! Ni hakar väl på?

/Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: