V75 Jägersro 3/9-22

Derbyhelgen på Jägersro är en riktigt vass upplevelse. Det är riktigt bra klass på loppen hela helgen och som om inte det räcker så är ju spänningen monumental fram till de två huvudloppen under hela helgen – Derbyt och Derbystoet. Ni som har chansen att se loppen live på banan – gör det! Ni kommer inte att ångra er…

Derbyt och Derbystoet avgörs dock på söndagen, här tar vi tag i lördagens begivenheter med en väldigt intressant V75-omgång som dessutom kryddas med en jackpot. I min värld ser det öppet ut och jag tror det kan bli några oväntade vinnare. Därför dammar jag på med tre spikar idag, så jag får plats med en del skrällar också.

Jag spelade in podden med Rebecka tidigare under fredagskvällen och jag har samma tankar som jag hade då. Jag har alltså inte ändrat på nånting, så det här inlägget blir mer som ett komplement till podden. I tillägg så har ni ju då också min rank lite längre ner… Nu kör vi!

Spikarna:

V75-3: 5 Guzz Mearas

Avslutade som ett spjut på Åby näst senast men på Örebro senast kom han aldrig riktigt in i matchen. Han gick fort en bit på bortre långsidan och höll ihop det hyggligt över upploppet, men var aldrig segeraktuell. Här har han ett bättre läge och bör således få en bättre resa. Han har en riktigt vass avslutning och jag är helt inne på att han plockar ner alla över upploppet.

V75-4: 1 Heartbeat Julie

Har gått bra en längre tid och är i riktigt fin form. Kvalade till Derbystoet senast men blev påkörd efter 200 meter och galopperade bort sina chanser. Nu står hon perfekt till med innerspår och hon är snabb ut när hon går iväg felfritt. För det är just i starten hon kan vara besvärlig, men jag tror hon går iväg och håller upp ledningen och då har hon en toppchans att leda det här runt om.

V75-7: 7 Hipster Am

Satt fast i Jubileumspokalen senast och gick i mål med gott om krafter kvar. Såg riktigt formstark och fin ut, precis som man ska göra. Läget är ingen höjdare såklart, men Björn får hitta ner i en hygglig position och så får de ta hand om resten av fältet sista varvet. Hästen har en ruskig avslutning och jag är helt inne på att han blåser ner hela gänget över upploppet.

Drag/skrällbud:

V75-1: 3 Chablis Ribb

Fick hård press i ledningen senast och orkade inte över det långa upploppet på Axevalla. Har återigen spetsläge då hon är ruskigt startsnabb, men man ”hotar” med att släppa ledningen till första bästa. Chansartat med en sådan taktik, men kommer luckan i tid är hon riktigt vass till slut också och kan sprinta förbi i så fall. Helt omöjligt är det inte.

V75-2: 8 Al Pacino

Hängde med bra bakom 10 Eagle Hall senast och såg fin ut. Lurigt läge här med bakspår på kort distans, men Adrian sitter sällan fast och får de bara chansen så kommer hästen avsluta riktigt vasst. Kan mycket väl blåsa ner alla till slut och är given i segerstriden.

V75-5: 12 Horatio Fortuna

Han är både stark och snabb, den tyske gästen. Formen går inte att klaga på heller och distansen ska inte vara några problem. Motståndet är dock tuffare nu än i Tyskland, men han är bra på riktigt och jag är inte helt främmande för att han kan tugga ner alla under slutvarvet. Kan ställa till med en jätteskräll här.

V75-6: 7 Bravo Sabotage

Fin i tre raka segrar och formen är på topp. Han är ruskigt startsnabb och jag är inne på att han kan ta sig till ledningen trots spåret. Kommer han dit har han en bra segerchans, blir det någon annan position blir det betydligt värre.

V75-ranken:

V75-1: 9-4-1-3-6-2-5-8

V75-2: 8-4-3-6-12-7-10-2-1-5

V75-3: 5-8-3-2-4-6-9-7-1

V75-4: 1-6-9-7-14-4-8-12-2-5-3-15-13-10-11

V75-5: 5-12-4-9-10-3-2-1-11-6-8-7

V75-6: 7-6-2-9-11-12-10-4-8-3-1-5

V75-7: 7-2-4-12-9-6-1-8-5-3-11-10

Andelsspel:

I vanlig ordning gör jag mina andelsspel för Pressbyrån Svava Uppsala. Systemet heter som vanligt ”Carlsons V75” och säljs i 10 andelar á 238:-. Den är exklusiv, dvs att den inte varvas. Ni hugger en andel via denna direktlänken.

”Carlsons V75” – systemet:

Vi siktar högt som vanligt!

/Niclas

Ett svar till “V75 Jägersro 3/9-22”

 1. Rätt rad:

  6 Dear Friend – Erik Adielsson 25,14%
  7 Uncle Silvio – André Eklundh 4,57%
  8 Önas Prince – Per Nordström 48,23%
  4 Stepping Dreamgirl – Carl Johan Jepson 3,65%
  1 Robthebank – Ulf Ohlsson 11,30%
  11 Charliebrown Effe (IT) – Carl Johan Jepson 35,72%
  6 Zorro Wind (IT) – Örjan Kihlström 51,77%

  7 rätt: 54071:- 6 rätt: 243:- 5 rätt: 24:-

  Mitt resultat: 3 rätt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: