V75-podden Solvalla 24/9-22

Det är jättejackpot på V75 denna lördagen med ca 100 miljoner i sjurättspotten. Solvalla kör en superdag med STL-finaler, STL Open och såklart de två absoluta huvudnumren i form av Oaks och Kriteriet. Det är med andra ord ruskigt bra klass på loppen och sportsligt är det såklart en höjdare. Spelmässigt blir det nog bra också med tanke på jackpotten och tillsammans med de skrällarna vi hittat blir det nog kanon till slut.

Mattias gör comeback i podden den här veckan och tillsammans med mig går vi igenom de sju V75-loppen och presenterar våra tankar och idéer. Efter det har vi kompromissat oss fram till ett system med enorm potential! Men vi börjar med podden:

V75-podden Solvalla 24/9-22

Andelsspel:

Som vanligt gör vi andelssystem för Pressbyrån Svava Uppsala. När jag och Mattias kör tillsammans heter andelen ”Carlson & Karlsson” och säljs i 10 andelar á 321:-. Systemet är exklusivt, dvs att det inte varvas. Andelar hittar ni via denna direktlänken:

”Carlson & Karlsson” – systemet:

Ni hakar väl på?

/Niclas

2 svar till “V75-podden Solvalla 24/9-22”

 1. Rätt rad:

  1 Santos De Castella – Jörgen Westholm 23,59%
  4 Roll Control – Jörgen Westholm 33,81%
  5 Brother Bill – Magnus A Djuse 9,04%
  2 Bonneville WI – Ulf Ohlsson 22,83%
  12 Robthebank – Magnus A Djuse 3,50%
  11 Xanthis Harvey – Örjan Kihlström 14,94%
  3 High On Pepper – Jorma Kontio 13,00%

  7 rätt: 300061:- 6 rätt: 967:- 5 rätt: 91:-

  Vårat resultat: 6 rätt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: