Nygammal nyhet

Jag har tidigare gett mig på att göra mina andelssystem med Jokersystemet och då skrivit ut hela systemet på flera kuponger. Det medförde att vissa kuponger blev mer köpta än andra, dvs att folk inte köpte hela systemet utan bara en bit av det. Det var ingen höjdare att ha exklusiva system då eftersom det helt plötsligt fanns någon kupong som var slutsåld medan det kanske var tre andelar kvar på en annan….

Nu är det dock dags för en ny period med Jokersystemet och den här gången kommer jag öppna de så att det kan säljas max 2 gånger. Men med det tillägget att jag kommer ha ett öga på hur många andelar som är sålda och när den ”sista” kupongen sålt 10 andelar så kommer jag att stänga systemen…

Detta innebär också att jag kommer öppna andelarna senare än vad jag gjort den senaste tiden. Det blir helt enkelt så att de öppnas natten mot tävlingsdagen. Detta gäller fr.o.m nu och en tid framöver.

Jag hoppas ni hänger med så ska vi förhoppningsvis ta hem en del fina pengar under hösten och vintern!

Som vanligt kommer ni hitta andelarna på atg.se/pressbyransvavauppsala och givetvis via direktlänkar här på sidan i anknytning till varje spel.

/Niclas

Ett svar till “Nygammal nyhet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: