V86 Jägersro/Solvalla 12/10-22

Veckans V86:a delas mellan Jägersro och Solvalla. En omgång som väl håller hygglig klass ändå med tanke på årstiden. För det är ju så, de bättre hästarna börjar bli lite slitna och går mot vintervila. Men det är också en rolig årstid för oss spelare, för då brukar det ju bli lite svårare att tippa och utdelningarna kan skjuta i höjden.

Kvällens omgång ser lurig ut och jag är inne på att det blir bra betalt. Jag gjorde ju comeback med reducerade system i lördags och fortsätter såklart med det ikväll. Även ikväll blev det utskrivet på två kuponger, så för att vara med på hela systemet måste man alltså köpa in sig i båda kupongerna. Nu kör vi!

Spikarna:

V86-1: 9 Pastors Girl

Satt i rygg ledaren senast och fick inte fritt förrän det var för sent. Sköt till vasst men kunde inte ta någon placering. Såg dock fin och rapp ut, så formen är fin. Bakspår är alltid lurigt, men hon går bra i ryggar och har en vass speed. Med tanke på att loppet ser ganska så ihåligt ut med en svag favorit och några som behöver lopp i kroppen, så är jag helt inne på att Pastors Girl bara blåser ner alla över upploppet. Kör bara i tid, Michael!

V86-5: 3 Lorenzo Boko

Fick inte fritt senast och Johan körde inget på honom över upploppet. Såg fin ut och formen ska vara fortsatt bra. Distansen har han inga problem med och läget blev väldigt intressant. Han går bra från alla positioner, men jag är inne på att han sitter i ledning rätt så tidigt och då är det game over för de andra. Jag tycker han har en toppchans och spikar utan att tveka.

Utgångshästarna (1 av 2 måste vinna):

V86-2: 7 Samedi

Avslutade vasst i skymundan senast efter en hel del oflyt i loppet. Fick gå första 700 i dödens innan hon blev avlöst och satt sedan fast i andra ytter bakom en iskall häst runt sista kurvan. Fick backa sig loss och gick som snabbast över linjen. Såg mycket fin ut och formen är på topp. Nu är det spår långt ut på vingen, men Örjan lär köra framåt direkt och det finns i leken att hon kan ta ledningen efter en bit. Men hon går bra bakifrån också, så vi överlåter väl till Örjan hur hon ska köras. Har en bra vinstchans, men jag har gärna med några till…

V86-6: 3 What A Deal

Startsnabb sprinter som är i bra form. Vann enkelt från ledningen senast i fin stil och var långt ifrån tom. Tar förmodligen ledningen direkt här och det mest troliga är att han leder runt om. Det finns dock några riktigt vassa spurtare i fältet och jag tar med ett gäng till…

Drag/skrällbud:

V86-2: 14 Dazzling Diva

Har inte övertygat på slutet, men har både fart och kapacitet för att kunna blanda sig i segerstriden. Hon har en ruskig avslutning och skulle hon plötsligt ha hittat formen igen så är hon med och hugger om segern.

V86-3: 9 Vanity Flair

I grunden en fin häst som dock inte alls fått till det på slutet. Nu rycker man skorna för att få till en förändring och tränaren tror att det kan göra en stor skillnad. Kapaciteten finns, han ska ”bara” få ut det i lopp också…

V86-4: 4 Herr Melin

Gick bra efter startgalopp senast och visade fin form. Gynnas av distansen och kan öppna ganska bra. Får en fin resa här, antingen i ledningen eller rygg ledaren, och klaffar allt så är han med i segerstriden.

V86-6: 12 Krakas

Är i grymt fin form och är våldsamt speedig över upploppet. Måste dock köras i ryggar så länge det bara går och därmed kommer hon bort ibland. Men löser det sig perfekt för henne är hon med och gör upp om segern.

V86-7: 5 Forest Photo

Gjorde ett suveränt lopp senast med tredjespår hela första varvet. Gick ner i andraspår 600 kvar och hade ändå en hygglig avslutning. Formen är bra, han kan öppna bra och hittar han en fin position här så kan han sänka alla över upploppet den här gången.

V86-8: 5 Mister Donald

Drog i stenhårt tempo senast och stumnade den sista biten men gjorde ändå ett klart bra lopp. Formen pekar spikrakt uppåt och han lär få en fin position här. Kan han hålla sig lugn hela vägen tror jag han har en bra chans att ta ner alla till slut.

V86-ranken:

V86-1: 9-4-8-7-11-1-3-2-5-10-6

V86-2: 7-1-15-14-4-11-6-8-5-10-9-12-3-13-2

V86-3: 7-4-9-8-10-11-2-12-6-3-5-1

V86-4: 5-6-11-4-9-12-10-7-1-8-3-2

V86-5: 3-11-13-2-1-6-10-12-9-14-8-5

V86-6: 3-12-14-9-7-8-6-2-4-13-1-5-11-10-15

V86-7: 5-11-2-10-4-8-1-6-7-3-12-9

V86-8: 5-3-2-4-1-10-9-8-6-7-11

Andelsspel:

Som vanligt gör jag mina andelsspel för Pressbyrån Svava Uppsala. Nu när Jokersystemet är inblandat heter systemen ”Carlsons V86 kupong x av x”. Den här gången blir det alltså två kuponger och andelarna hittar ni via denna direktlänken. Systemet säljs i 10 andelar och priset för båda kupongerna blir 268:-.

OBS! För att vara med på hela systemet måste man alltså köpa in sig på båda kupongerna!

Jag gillar inte att varva mina system, men här måste jag tyvärr. Detta för att minimera risken att ena kupongen är slutsåld och den andra inte är det. Men när den ”sista” kupongen har sålt tio andelar så stänger jag för köp…

”Carlsons V86” – systemen:

Nu tar vi dem!

/Niclas

2 svar till “V86 Jägersro/Solvalla 12/10-22”

 1. Rätt rad:

  1 Golden Stone (DK) – Peter Ingves 43,71%
  4 Ninepoints Birdie – Björn Goop 33,96%
  7 Kent’s Catch Mee – Stefan Persson 11,06%
  4 Herr Melin – Richard L Jansson 4,89%
  3 Lorenzo Boko – Thomas Uhrberg 18,93%
  3 What A Deal – Petter Karlsson 27,68%
  8 Platinium (BE) – Kevin Oscarsson 8,82%
  4 Final Dream – Andreas Lövdal 14,45%

  8 rätt: 50609:- 7 rätt: 773:- 6 rätt: 92:-

  Mitt resultat: 7 rätt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: