V75 Jägersro 22/10-22

Veckans V75:a avgörs på Jägersro och omgången håller bra klass. Bl.a så ska ”CL Müllers memorial” avgöras och bara det fältet håller fin klass. När jag kollade in startlistorna i söndags kväll tyckte jag det såg tråkigt och favoritbetonat ut, men som vanligt så ser det inte alls lika enkelt ut när man väl tittar ordentligt. Det finns gott om roliga motbud och drag som knappt är spelade alls. Trots det hamnar jag på omgångens näst mest spelade häst som spik och den mest spelade som en av utgångshästarna… Men jag tror det blir bra betalt ändå!

Jag kör ju numera med ett reducerat system med hjälp av Jokersystemet och denna veckan hamnar jag på fyra kuponger. Så vill ni vara med på hela systemet ska ni alltså köpa in er i alla fyra kupongerna. Nu kör vi!

Spiken:

V75-5: 1 Bravo Sabotage

Är i fortsatt kalasform och gav ett fint intryck vid segern senast. Fick ett perfekt läge här då han är enormt startsnabb och trots några snabba utvändigt så kan jag inte se att han missar ledningen. Därifrån är det toppchans och jag räknar med att han leder det här runt om. Han blir hårt spelad, men vi får tugga i oss det idag…

Låset:

V75-7: 8 Oscar LA och 11 Esprit Sisu

Oscar LA blev utan rygg med två varv kvar i SM senast och blev stekhet på kuppen. Låg på rejält men höll ändå till en fin fjärdeplats. Håller han sig lugn hela vägen idag har han en fin chans att ta hem det här. Han är sylvass till slut! Esprit Sisu gick i mål helt obrukad senast efter en resa på innerspår och sen lucka. Jobbigt läge nu men är i bra form och går alltid starkt den sista biten. Jag är helt inne på att han är med i segerstriden här.

Utgångshästarna (uppdelade i två block):

Block 1 ( 1 av 2 måste vinna):

V75-4: 10 Protector Tile

Var ute på Kalmar förra fredagen och höll då bra från dödens och visade att formen sitter där. Det här är en riktigt bra häst som har en härlig avslutning att tillgå. Hittar han en bra rygg att gå i så lär det bara smälla till över upploppet.

V75-6: 1 Laradja Vrijthout

Vann lekande lätt på Jägersro senast och fick samma fina läge återigen. Han är kusligt snabb från start och det mest troliga är väl att han leder det här runt om. Jag vill dock ha med några till i loppet och därför får han nöja sig med att bli en stark utgångshäst idag.

Block 2 (1 av 2 måste vinna):

V75-1: 2 Global Bodyguard och 5 Marlon Boko

Global Bodyguard fick ett lopp i kroppen inför detta senast och hakade då på bra som tvåa. Lär vara rejält förbättrad till idag och fick ett fint läge. Han går starkt till slut och kan mycket väl slugga sig till seger. Marlon Boko avslutade vasst förra lördagen efter att ha suttit långt bak i kön. Bättre utgångsläge idag och med en fin resa är han med och gör upp om segern.

V75-2: 3 Marabou Brodda, 4 EA och 9 Seventh Heaven

Marabou Brodda fick känna på V75-konkurrens senast och gick helt ok, även om det såg lite trögt ut. Hon går bäst i spets och lita på att Uhrberg lär ladda för att ta sig dit idag. Bra chans om ledningen! EA är i fin form och får Adielsson i vagnen idag. Kan smyga med här och hon kan avsluta riktigt vasst. Med i segerstriden. Seventh Heaven gjorde comeback senast och höll bra från dödens. Lär vara rejält förbättrad till idag och får Örjan i vagnen. Har aldrig startat i voltstart och är svårbedömd från start, men kliver hon iväg i rätt gångart tror jag hon är snabb och får en fin position. Går starkt till slut och är given i segerstriden.

Drag/skrällbud:

V75-1: 6 Fortnite

Storskrällde under Derbyhelgen efter att ha fått en perfekt lucka från innern. Gick bra senast också och formen är där den ska vara. Grymt bortglömd idag och kan mycket väl ställa till med en skräll direkt.

V75-2: 6 Wilma Töll

Ruskigt fin från ledningen senast och visade hur bra hon är. Står hårt inne i loppet men har kapacitet för att vinna. Kan avsluta vasst och är inte helt golvad.

V75-3: 11 Al Pacino

Är i bra form även om senaste insatsen inte var som bäst. Han har en snabb spurt att tillgå och det är inte helt otroligt att han bara blåser ner alla över upploppet. Dessutom kör Adrian igen!

V75-4: 3 America Dream

Blev störd till galopp senast och hade en del krafter kvar då. Formen är bra och han har ett tungt slutvarv att tillgå. Distansen ska inte vara något problem och får han en fin resa kan han definitivt vara med och bråka om segern.

V75-6: 9 Global Agreement och 12 Marvellous Tooma

Global Agreement gick i dödens sista 1400 senast och höll strålande som tvåa. Inte världens bästa läge nu heller, men han går alltid starkt under sista varvet och kan tugga ner de om allt klaffar. Marvellous Tooma flög fram över upploppet i Frankrike senast och såg riktigt fin ut. Han är snabb som en vessla till slut, men behöver ha draghjälp fram till 3-400 kvar. Men klaffar det för honom så är han ett vasst hot över upploppet!

V75-ranken:

V75-1: 5-2-1-6-8-4-11-9-12-7-10

V75-2: 3-9-4-7-6-1-5-2-11-8-12-15-10-13-14

V75-3: 4-11-5-6-3-8-7-10-9-1-2-12

V75-4: 10-15-14-2-3-7-9-5-6-12-13-1-8-4-11

V75-5: 1-7-5-2-10-4-3-9-6-11-8-12

V75-6: 1-9-12-6-5-4-2-10-11-7-3

V75-7: 8-11-2-1-6-9-4-12-3-10-5-7

Andelsspel:

Som vanligt gör jag mina andelsspel för Pressbyrån Svava Uppsala. Nu när Jokersystemet är inblandat heter systemen ”Carlsons V75 kupong x av x”. Den här gången blir det alltså fyra kuponger och andelarna hittar ni via denna direktlänken. Systemet säljs i 10 andelar och priset för båda kupongerna blir 358:-.

OBS! För att vara med på hela systemet måste man alltså köpa in sig på alla fyra kupongerna!

Jag gillar inte att varva mina system, men här måste jag tyvärr. Detta för att minimera risken att ena kupongen är slutsåld och den andra inte är det. Men när den ”sista” kupongen har sålt tio andelar så stänger jag för köp…

”Carlsons V75” – systemen:

Vi siktar högt som vanligt!

/Niclas

2 svar till “V75 Jägersro 22/10-22”

 1. Rätt rad:

  5 Marlon Boko – Daniel Wäjersten 12,07%
  11 Listas Marion – Magnus Jakobsson 0,67%
  6 Con Crowe – Stefan Persson 40,81%
  2 Kash Keeper – Örjan Kihlström 43,81%
  5 Akilles Face – Adrian Kolgjini 6,97%
  6 Charliebrown Effe (IT) – Erik Adielsson 15,87%
  6 Honey Mearas – Örjan Kihlström 20,35%

  7 rätt: 276301:- 6 rätt: 845:- 5 rätt: 63:-

  Mitt resultat: 4 rätt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: