V75 Romme 29/10-22

Lördagens V75-omgång avgörs på Romme och det ser väldigt öppet och intressant ut! Jag är som vanligt inne på att det blir bra betalt och jag har hittat en del roliga skrällbud som stödjer det! Så nu jäklar…

Jag kör vidare med Jokersystemet och idag blir det ett system som är utskrivet på två kuponger. Och jag kan inte säga det tydligare än så här: vill man vara med på hela systemet måste man köpa in sig på båda kupongerna! Det finns uppenbarligen en del som inte förstår det, trots att det står tydligt och klart överallt….

Nu har jag gnällt färdigt, nu kör vi!

Spiken:

V75-3: 9 Missle Hill

Satt fast med precis allt kvar i STL Open-finalen senast och såg såklart fin ut, det ska man göra i de lägena. Har tränat på fint efter det och kommer ut mot ett betydligt enklare gäng här. Läget är väl ingen höjdare, men det lär köras en bit från start och då kan han glida med fint i kön. Han har en ruskigt vass avslutning och jag är rätt säker på att han bara blåser ner de andra över upploppet.

Låset:

V75-6: 1 Babsans Bankir, 5 Ruger och 11 Express Love

Babsans Bankir vann i bra stil från ledningen näst senast och gick bra även senast. Formen sitter där och läget här blev minst sagt bra. Det ser väl mest troligt ut som att det blir rygg ledaren och med fritt i tid är han enormt speedig. Kan blåsa ner alla. Ruger var tämligen ohotad senast från ledningen och såg fin ut återigen. Distansen gillar han och enligt Lindegren ska spåret inte ställa till det heller. Går han felfritt är han snabb ut och då kan han ta sig till ledningen och dirigera det här som han vill. Express Love gick bra som tvåa senast och även där är formen bra. Han är som ett ånglok under slutvarvet och kan krossa alla om han är på rätt humör.

Utgångshästarna (1 av 2 måste vinna):

V75-1: 3 Hannibal Face

Vann från ledningen senast i ganska knölig stil och imponerade inte. Men med det loppet i kroppen lär han vara rejält förbättrad och det ser väl ut som att han kan ta sig till ledningen efter en bit här. Han har en bra vinstchans, men han är inte helt att lita på ändå, därför får han nöja sig med att vara u-häst.

V75-7: 8 Titan Yoda

Blev bortkörd senast då Mats satt sist i fältet och inte gjorde något för att ta sig därifrån. Gick bra under slutvarvet men det var liksom för sent då. Spurtade vasst på innerspåret i skymundan och såg fin ut. Nu är distansen helt rätt igen och med en offensivare styrning den här gången tror jag han har en bra chans att sänka alla i tid innan linjen. Men visst kan läget ställa till det…

Drag/skrällbud:

V75-1: 12 Capital Gain CC

Gjorde ett suveränt lopp på Åby men åkte dit mot en smygkörd Behind Bars. Blev väldigt pigg i ledningen då och krafterna tröt till slut. Det lär inte bli någon ledning här men han går bra bakifrån också och kan mycket väl sänka alla, bara han är på rätt humör.

V75-2: 10 Todin

Överlägsen från ledningen senast och såg enormt fin ut. Kan få fina ryggar att gå i idag och är vass till slut. Kan mycket väl skrälla!

V75-4: 2 Benita Winner

Gjorde comeback senast och satt sist invändigt. Fick backa sig loss med 500 kvar och avslutade sylvasst ute i spåren över upploppet. Lär ha gått framåt ordentligt med det loppet i kroppen och är inte så tokig i grunden. Var t.ex knappt slagen tvåa på V75 i våras bakom Eenymeenyminymoe… Får hon en fin resa här kan hon blåsa ner de till slut.

V75-5: 4 Coffey

Bra vid segern senast och är väldigt snabb ut. Kommer han till ledningen kan han hålla hela vägen igen.

V75-7: 10 Global Bookmaker

Gjorde ett topplopp senast och föll med flaggan i topp. Som jag skrev senast så är han en ständig ”nästagångare”, så även idag. Kan han ta alla till slut den här gången? Inte omöjligt….

V75-ranken:

V75-1: 3-12-9-2-11-1-10-7-6-4-8-5

V75-2: 2-8-7-10-5-9-6-1-12-3-4

V75-3: 9-8-4-6-10-3-5-2-7-11-1-12

V75-4: 2-13-12-15-4-1-9-3-14-10-8-6-5-11-7

V75-5: 3-6-4-10-11-8-5-2-12-9-1

V75-6: 1-5-11-6-8-2-4-7-3-9-10

V75-7: 8-6-3-4-10-9-2-12-1-5-11-7

Andelsspel:

Som vanligt gör jag mina andelsspel för Pressbyrån Svava Uppsala. Nu när Jokersystemet är inblandat heter systemen ”Carlsons V75 kupong x av x”. Den här gången blir det alltså två kuponger och andelarna hittar ni via denna direktlänken. Systemet säljs i 10 andelar och priset för båda kupongerna blir 431:-.

OBS! För att vara med på hela systemet måste man alltså köpa in sig på båda kupongerna!

Jag gillar inte att varva mina system, men här måste jag tyvärr. Detta för att minimera risken att ena kupongen är slutsåld och den andra inte är det. Men när den ”sista” kupongen har sålt tio andelar så stänger jag för köp…

”Carlsons V75” – systemen:

Vi siktar högt som vanligt!

/Niclas

2 svar till “V75 Romme 29/10-22”

 1. Rätt rad:

  3 Hannibal Face (FR) – Magnus A Djuse 29,86%
  2 Gorm – Ulf Ohlsson 17,10%
  5 Chapuy – Carl Philip Lindblom 2,46%
  9 Edima – Andreas Lövdal 17,62%
  6 Neon Bank – Petter Lundberg 17,98%
  11 Express Love – Andreas Lövdal 8,43%
  6 Amalencius BB – Magnus A Djuse 19,83%

  7 rätt: 170081:- 6 rätt: 1324:- 5 rätt: 118:-

  Mitt resultat: 4 rätt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: