Nya rutiner för alla andelsspelen!

Eller ja, nygamla kanske jag ska säga. Jag har under hösten parallellt med mina matematiska andelssystem även testkört reducerade system med Jokersystemet. Jag provade några omgångar också, men var inte tillräckligt bra och inte heller tålmodig, så jag ändrade tillbaka igen. Men nu har jag hittat en ”mall” som jag känner är bra med i matchen och där det finns lite större möjligheter att lyckas bättre. Därför kommer jag fr.o.m lördagens (nyårsaftonen) V75-omgång på Axevalla köra med ett reducerat system som andelssystem. Det blir då utskrivet på fyra kuponger och som vanligt gäller att vill man vara med på hela systemet (vilket ju är en klar fördel) så måste man alltså köpa in sig på alla fyra kupongerna. Svårare än så är det inte.

Jag kommer sedermera köra likadant på alla mina andelsspel till de olika spelformerna. V75 kommer spelas varje vecka, medan de andra spelformerna kommer spelas ganska ofta men inte alltid.

Detta innebär också att andelsspelen kommer att öppnas natten mot tävlingsdagen. Som vanligt hittar ni andelsspelen hos Pressbyrån Svava Uppsala (https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala).

Naturligtvis siktar jag på att göra systemet så exklusivt som möjligt, dvs att det inte ska varvas. Men vis av tidigare erfarenheter där folk fortfarande inte förstår att man ska köpa in sig på alla kupongerna, så blir det olika antal andelar sålda varje gång. För att det då inte ska bli så att en kupong är slutsåld medan det finns t.ex tre andelar kvar på någon annan kupong, så kommer det strå att det varvas max två gånger. Jag kommer dock hålla stenhård koll på hur många som andelar som är sålda och när ”den sista” kupongen har sålt fullt, dvs 10 andelar, då stänger jag helt enkelt alla kupongerna. Så det blir så nära exklusivt man kan komma…

Så nu kör vi på med förnyade krafter in i ett nytt år med förhoppningsvis några riktigt fina vinster!

/Niclas

Ett svar till “Nya rutiner för alla andelsspelen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: