Back to basics igen…

Onsdagens V86 gick inte alls som jag hade tänkt mig och efteråt känner man sig som världens sämsta travspelare och man undrar starkt vad man håller på med. Så är det rätt ofta tyvärr, men nu kändes det ännu mer nedslaget påt sätt.

Jag har ju spelat med reducerade system fr.o.m i lördags. Jag måste säga att folk är jävligt dåliga på att läsa eller förstå det de läser, i alla fall när det gäller att man måste köpa in sig på alla kupongerna för att vara med på hela systemet. Det har inte funkat nån gång! Det är alltid ”oreda” i antalet köpta andelar och det gör mig riktigt förbannad.

Just den grejen, tillsammans med att det inte gått bra alls, gör att jag återigen byter tillbaka till vanliga matematiska system igen. Så hädanefter blir det bara ett enda exklusivt system igen. Back to basics, helt enkelt.

Så nu vet ni det! Hoppas ni hänger på i fortsättningen också!

/Niclas

Ett svar till “Back to basics igen…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: