V75 Halmstad 28/1-23

Veckans V75-omgång avgörs på Halmstad och är förstärkt med en jackpot från förra veckan. Med andra ord är det ett bra spelläge under lördagen och omgången ser minst sagt dundersvår ut. Det finns visserligen en jättefavorit och några mer ganska hårt betrodda, men de har jag ingen känsla för alls och väljer att gå emot stenhårt! Jag är helt inne på att det kommer skrälla till lite här och var och att det blir hög utdelning. Självklart är då tanken att vi ska vara med och hugga också.

V75-% avlästa lördag kl 03.02. Nu kör vi!

V75-1, Klass 1, 2640a:

Här har vi då omgångens jättelampa i form av 2 Con Crowe (74,82%). Han är en riktigt bra häst, det måste jag hålla med om, och enda gången han har floppat var i derbykvalen förra året då han knappast var frisk. Han har imponerat på slutet och sett jättefin ut, men jag tror inte att distansen är någon fördel för honom och det kan bli en tung resa, förutsatt att någon vill tävla. Så jag hoppas givetvis att någon svarar när jättefavoriten kommer farandes efter 4-500 meter. Jag kommer ta med alla hästar här och ska jobba in ett favoritfall! Tipsettan till 9 Wings Level (6,40%) som är i bra form och trivs lite extra bra över distansen. Han tål att göra en del jobb själv också och är en given aspirant till segern. Jag varnar lite extra för 5 Crono Delleselve (0,77%) som är i kanonform och dessutom kan öppna bra. Kommer få en fin resa och har en sylvass avslutning att tillgå. Kan mycket väl blåsa ner alla över upploppet och då har vi en jätteskräll! 6 Boli You SM (3,99%) gjorde ett mycket bra lopp senast då han fick en tung öppning första 600, blev stekhet när han kommit ner i dödens, trycktes ner i rygg på ledaren med 900 kvar och satt sedan fast med allt sparat och såg totalt obrukad ut. Det bara lyser form av honom och har han lite flyt med positionerna här kan han städa av alla till slut. Men som sagt, jag inleder med att strecka alla…

Rank: 9-2-5-6-10-4-1-12-8-3-7

V75-2, Klass 2, 1640a:

Ett ruskigt getingbo med ett flertal vinnarkandidater. Att Markus Waldmüller ska vara favorit på V75 köper jag inte nån dag i veckan, trots att han har en bra häst… Nej, det blir alla här också och som förstahäst lyfter jag fram 5 Maestro Michel (3,19%) där det låter laddat och klart! Han är snabb ut och det är ledningen som gäller. Kommer han dit har han en bra chans att vinna, men det är nog hans enda chans… 1 Barabobbitt (29,98%) är svår att resa med men har han tagit resan på rätt sätt är han med och krigar om segern. Han kan också öppna bra och har ju dessutom provat lite tuffare sällskap tidigare. Segerstrider! 2 SG Mistral (5,09%) fick en tung öppning senast med tredjespår första 700. Hittade ner i andra ytter och satt fast där med gott om krafter kvar till 50 meter före mål då han fick fritt. Jag vet att Walmann tjatat om honom ett tag och det kan vara dags för första segern nu. 7 Steady Roger (17,36%) såg fin ut senast men det var ett rätt så billigt lopp. Tuffare emot nu men ska räknas tidigt ändå, när Jocke tar ut de på V75 är de redo. 4 Prutti Di Mare (6,68%) avslutade bra senast efter ett par månaders uppehåll. Lär gå framåt med det loppet i kroppen och får en fin resa här. Inte borta på något sätt. Men som sagt, det blir alla här också…

Rank: 5-1-2-7-4-11-10-12-9-6-8-3

V75-3, Gulddivisionen, 1640a:

Med min ordinarie spik 7 Four Guys Dream struken och borta ur bilden ritades kartan om rätt rejält. Från att inte ha trott alls på 1 Aetos Kronos går jag nu rakt ut på honom istället. Varför, kan man ju då undra? Jo, nu är värsta motståndaren borta och det är ett litet fält. Tro inte att MAD kommer sitta fast när han äntligen får köra en av hans favorithästar igen. 6 Chapuy kommer sticka till ledningen och får 9 Pacific Face utvändigt. I andra ytter sitter då Aetos Kronos och då är han närmast skyldig att vinna detta. Så det blir en spik till slut ändå!

Rank: 1-9-4-6-10-3-2-5

V75-4, 2140:

2 Håna Am (11,99%) sprattlade till senast och gjorde ett ruggigt bra lopp. Såg klar ut runt sista sväng men orkade inte hela vägen. Här ser det ut som att han kan sno åt sig ledningen i ett tidigt skede och då vete tusan om någon kommer ikapp honom. 3 Amazing Hazel (14,46%) är i bra form och hakade på hyggligt bakom Con Crowe senast. Är lite ojämn av sig men har han en bra dag är han med och hugger om segern. 8 Frodo Cash (12,28%) gick ok senast men hade för långt fram till ledaren som rann undan. Brukar gå bra här i Sverige också och nu är det Uhrberg i vagnen, vilket är ett plus. Kan avsluta vasst och är inte golvad. 11 Stepping Moneyboy (12,89%) blev lite bortkörd av Örjan senast då man satt kvar i kön alldeles för länge. Avslutade dock bra och visade fortsatt form. Kan få en bra start och en fin position. Går starkt till slut och är med i matchen. 12 Wish Me Magic (38,13%) avslutade vasst senast och hann fram till segern på linjen. Är beroende av ryggar hela vägen och kan få det här, men måste förmodligen gå iväg lite tidigare för att hinna fram. Det kan gå, men det är inte helt säkert.

Rank: 2-3-8-11-12-1-10-7-6-4-5-13-9

V75-5, Bronsdivisionen, 2140a:

Här kommer omgångens roligaste drag och jag går hela vägen med honom och spikar 5 Muscle Lane (3,34%)! Han gjorde ett bra lopp i monté senast och visade form igen. Han är en riktigt bra häst i grunden och han visade det några gånger förra året också. Han är ruskigt startsnabb och Anders kommer att ladda stenhårt för ledningen, det är allt eller inget som gäller. Motståndet är hyggligt, men inte oslagbart och kommer han till ledningen tror jag han har en toppchans att hålla undan. Så jag går all in på Muscle Lane idag!

Rank: 5-12-8-4-7-6-2-3-1-10-9-11

V75-6, Diamantstoet, 2140:

12 Love No Pain (12,49%) hoppade bort sig direkt senast men var ruggigt bra gången innan, så formen finns där. Hon är otroligt speedig till slut och kan mycket väl blåsa ner alla över upploppet. 1 Silvertail (2,97%) hängde med bra senast och formen är där den ska vara. Fick ett perfekt läge här och står 20 meter bättre till än vad hon brukar göra. Kan leda det här runt om, alternativt få en fin ryggresa och då har hon en bra spurt att tillgå. Med i segerstriden! 3 Wilma Töll (12,37%) gjorde ett topplopp senast och var inte stort slagen. Uhrberg lär ladda från start och hittar man ledningen blir man en svår nöt att knäcka. 10 Ninja Zon (1,70%) fick en iskall rygg senast och drogs bakåt, så den starten är bara att glömma. Har en ruskig speed till slut och kan blåsa ner alla över upploppet. Totalt bortglömd återigen! 13 Olga Utca (16,80%) är i grym form och har alltid en vass avslutning. Kan få en fin resa här och hon går vasst till slut. Med i striden igen. 14 Sanibel (10,55%)fick sent fritt senast och galopperade kort före mål. Såg annars fin ut och med en drömresa kan hon göra sig gällande även här. 2 Lilo Love (1,98%) gick i rygg ledaren senast och satt kvar där hela vägen. Såg inte ut att ha något sparat, men det kan ha varit så ändå. Kan få en fin resa och ställa till med en skräll om hon får fritt i tid. 15 Precious Lane (6,01%) kördes till ledning efter 600 senast och gick undan på ett bra sätt till slut. Det lär inte bli någon ledning idag men hon är i bra form och kan vara med och göra upp om det ändå.

Rank: 12-1-3-10-13-14-2-15-11-6-5-7-8-9-4

V75-7, Silverdivisionen, 2140a:

Att spelare har kort minne vet vi och här ska vi dra nytta av det! 8 Digital Summit (14,93%) var megalampa för två veckor sedan men tog några galoppsteg kort efter start och tappade positioner. Lövgren körde då invändigt efteråt och satt till slut fast med precis allt kvar. Visst, han har ett åttondespår idag och det är besvärligt, men den speeden hästen har när han kastar loss är ruskig och jag är inne på att han sveper hela fältet och avgör i god tid innan mållinjen. Spikas!

Rank: 8-5-7-4-6-3-2-9-1-11-12-10

Andelsspel:

I vanlig ordning gör jag mina andelsspel för Pressbyrån Svava Uppsala. Systemet jag presenterar här heter som vanligt ”Carlsons V75” och säljs i 10 andelar á 280:-. Systemet är exklusivt, dvs att det inte varvas. Ni hugger en andel via denna direktlänken.

Vidare har jag idag ”Carlsons jackpot” som säljs i 10 andelar á 550:- via denna direktlänken (numera slutsålt!) och även ”Carlsons första tanke” som säljs i 10 andelar á 92:- via denna direktlänken.

”Carlsons V75” – systemet:

Vi siktar som alltid högt!

/Niclas

2 svar till “V75 Halmstad 28/1-23”

 1. Rätt rad:

  2 Con Crowe – Stefan Persson 73,70%
  10 Frankie Godiva – Markus Waldmüller 27,80%
  6 Chapuy – Carl Philip Lindblom 41,37%
  12 Wish Me Magic – Stefan Persson 30,90%
  5 Muscle Lane – Anders Svanstedt 3,88%
  12 Love No Pain – Carl Johan Jepson 12,56%
  4 Unique Creation (NO) – Johan Untersteiner 35,22%

  7 rätt: 5221:- 6 rätt: 35:- 5 rätt: jackpot

  Mitt resultat: 5 rätt (på alla tre systemen)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: