Big 9 4/2-23

Veckans Big 9 innehåller fem matcher från Premier League, kryddat med två matcher var från Serie A och La Liga. En bra blandning tycker jag som följer den engelska fotbollen klart mer än de övriga ligorna. Och det såg vi tyvärr bevis på förra lördagen då jag var bra med efter de engelska matcherna men sedan dök ordentligt och stannade på sex rätt. Men den här veckan går vi hela vägen! Nu kör vi!

Match 1: Manchester United – Crystal Palace 1X ÖU

Lagen möttes för två veckor sedan och då blev det 1-1 sedan Crystal Palace kvitterat på en vacker frispark med någon minut kvar. Kan bli en ny jämn match här och även om jag tror mest på att United vinner detta kan det löna sig att ta med sig krysset också.

Match 2: Wolverhampton – Liverpool X2 ÖU

Möttes för tre veckor sedan i FA-cupen, då blev det 2-2. Liverpool vann sedan omspelet på hemmaplan med 1-0, men imponerade inte. Svajig form hos Liverpool men Wolves imponerar inte heller. Utgångstipset en tvåa, men garderas med ett kryss även här.

Match 3: Newcastle – West Ham 1 U

Newcastle är starka hemma och i bra form. Gör dock inte så många mål, men bör ha en toppchans att vinna mot ett ganska svagt West Ham. Ser ut som en målfattig match, 1-0?

Match 4: Aston Villa – Leicester 1 ÖU

Aston Villa har gått starkt den senaste tiden och med världsmästaren Martinez i målet har man en grym säkerhet bakåt. Leicester har tappat det helt och kommer få kämpa för att stanna kvar i ligan. Hemmaseger!

Match 5: Brentford – Southampton 1X ÖU

Hade den här matchen spelats för en månad sedan hade jag utsett Brentford till omgångens säkraste vinnare. Men man har tappat rejält efter segern mot Liverpool och de ser ut som stora frågetecken. Möjligt att två veckors spelledighet har satt de i form igen, men krysset ska med. Southampton ligger sist, men råkar ut för uddamålsförluster mest hela tiden och det är dags att börja knipa poäng nu.

Match 6: Roma – Empoli 1 U

Roma föll mot Napoli senast men det gör ju nästan alla lag nuförtiden. Bra form annars och hemma är man starka. Empoli är även de i bra form, men normalt numret för litet gentemot Roma. Knapp hemmaseger!

Match 7: Sassuolo – Atalanta Wildcard

Känns som att det kan hända vad som helst i den här matchen. Sassuolo hade lekstuga mot Milan senast medan Atalanta hade nästan lika roligt mot Sampdoria. Tur att det finns ett wildcard…

Match 8: Elche – Villarreal X2 ÖU

Elche ligger hopplöst sist med endast sex poäng (alla oavgjorda) på 19 matcher. Ändå halvhyggliga hemma och mot ojämna Villarreal kan man kanske tugga till sig en pinne ändå? Men utgångstipset är en bortaseger för Villarreal som är på jakt efter en Champions League-plats. Men man är som sagt ojämna och det kan bli lite vad som helst här.

Match 9: Atletico Madrid – Getafe 1 ÖU

Hemmaspelet har varit svagt för Atletico i år men här finns det en mycket bra chans till att det kan lossna. Getafe är näst sist i ligan och fortsätter att rada upp förlusterna. Det blir ingen ändring här, frågan är bara hur många mål Atletico gör. De har varit lite mer tveksamma på den fronten hittills…

Andelsspel:

Jag gör som vanligt mina andelsspel för Pressbyrån Svava Uppsala. Systemet heter ”Carlsons Big 9” och säljs i 10 andelar á 55:-. Ni hittar spelet via denna direktlänken.

”Carlsons Big 9” – systemet:

Ni hakar väl på?

/Niclas

2 svar till “Big 9 4/2-23”

 1. Rätt rad:

  1) Manchester United – Crystal Palace 1 Ö
  2) Wolverhampton – Liverpool 1 Ö
  3) Newcastle – West Ham X U
  4) Aston Villa – Leicester 2 Ö
  5) Brentford – Southampton 1 Ö
  6) Roma – Empoli 1 U
  7) Sassuolo – Atalanta 1 U
  8) Elche – Villarreal 1 Ö
  9 Atletico Madrid – Getafe X U

  9 rätt: jackpot 8 rätt: 8344:- 7 rätt: 478:-

  Mitt resultat: 4 rätt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: