DD Bergsåker 2/2-23

Jag har enbart skrivit tips till mina andelsspel på den här sidan men tänker ändra på det fr.o.m nu. Jag kommer inte spela V64 så ofta som jag gjort tidigare, utan mer lägga krutet på de tre stora spelformerna, alltså V75, V86 och GS75. Och så Big 9 också då förstås. Men för att det inte ska bli helt dött under de andra dagarna tänker jag dra igång DD-tipsen igen. Så tanken är att det ska finnas tips varje dag i fortsättningen.

Torsdagens DD avgörs på Bergsåker och det ser ut att kunna bli ett hyggligt odds ikväll. I alla fall om jag har rätt… Nu kör vi!

DD-1, 2140a:

1 Global Dash är snabb ut och lyckas man hålla upp ledningen är segerchansen god. Det handlar dock om årsdebut och formen är svårbedömd. Men från ledningen är han med i striden. 2 Justin Bieber Sisu kan också öppna bra och lär försöka komma till ledningen han också. Gör även han årsdebut och är svårbedömd. Men jag tror han är med i striden han också. 8 Tequila Trot är inte så tokig, men det är årsdebut även här och från det här läget kanske man inte är så offensiva. Men skulle han ha en bra dag matchar han det här gänget utan problem och kan hinna fram till seger.

Rank: 1-2-8-11-3-6-7-9-10-4-5

DD-2, 2140:

8 Dream Sensation var riktigt blek senast och stannade helt sista 125 meterna. Nu gick Berghs hästar inte bra på banan den dagen och han klagade ju å det grövsta under dagen också, så det var nog förklaringen. Möter ett gäng han normalt sett har en bra chans emot och hittar man bara ut i tid tror jag han brottar ner de andra i god tid innan mållinjen.

Rank: 8-11-4-9-12-7-6-10-1-3-5-2

DD-förslaget:

Lycka till med liren!

/Niclas

2 svar till “DD Bergsåker 2/2-23”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: