DD Bollnäs 3/2-23

Fredagskvällens DD avgörs på Bollnäs och spiken var inga problem att hitta. Värre dock i det andra DD-loppet men till slut kom jag fram till fyra hästar. Med tanke på att spiken knappast blir favorit i loppet kan det ge hyfsat bra tillbaka. Nu kör vi!

DD-1, 2140a:

Hon vinner inte ihjäl sig, men som hon såg ut i årsdebuten senast! 10 Jamaica Boko avslutade sin vana trogen som ett skott över upploppet och såg helt bländande ut. Med tanke på att det var första starten på tre månader så lär hon gå framåt med det loppet i kroppen och då ser jag ingen som ska kunna slå henne i detta loppet. Hon är van vid tufft motstånd och jag tror hon bara blåser ner hela gänget över upploppet. Solklar spik!

Rank: 10-7-11-6-9-3-12-4-2-5-8-1

DD-2, Dubbelcupen, 2140:

Svårlöst kallblodslopp och jag fick stanna på fyra hästar. Tipsettan till 7 Alm Kevin som var fin vid segern senast och som nu får Magnus A Djuse i sulkyn. Hittar de bara ut från innerspåret så är det en bra chans, förutsatt att hästen går felfritt. Stark till slut och ett givet segerbud. 10 Alm Andaman körs av Djuse-brorsan Mats E och det är inte fy skam det heller. Hästen är i fin form och var bra vid segern senast. Utmanar om segern här också. 5 Farmpilot är kanske den bästa hästen i fältet, men han gör trots allt årsdebut och det gör att han rankas ner lite. Kan öppna bra och skulle han norpa åt sig ledningen kan det hålla hela vägen. En som utmanar om ledningen är 6 Sol Storm, som är snabb ut men också väldigt galopplysten. Felfri har han kapacitet för att vara med i segerstriden och Jan Ove Olsen har kört hästen en gång tidigare, då blev det seger. Repris här?

Rank: 7-10-5-6-1-13-11-2-4-12-3-15-14-8-9

DD-förslaget:

Lycka till med liren!

/Niclas

2 svar till “DD Bollnäs 3/2-23”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: