NYHETER!!!

Nej, jag är inte död och inte sidan heller. Men jag har varit helt utslagen i en vecka nu med feber, hosta och lite annat roligt. Nu börjar det äntligen bli bättre och det känns som att man blir pånyttfödd, eller nåt sånt…

Som jag skrev förra veckan, så byter jag ställe för mina andelsspel! Fr.o.m nu är det alltså https://www.atg.se/axevallaandelar som gäller! Jag hoppas få klart allting så att lördagens V75:a blir den första omgången där.

Jag hoppas att ni hänger med och att vi ska jobba mot potten tillsammans!

/Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: