Sista inlägget på den här sidan!

Tiderna förändras, ibland väldigt fort, och när tipsotrav.se gick i graven under förra sommaren så visste jag inte riktigt om jag skulle fortsätta med att skriva travtips eller inte. Men jag beslutade mig för att köra vidare och det har jag inte ångrat, såklart. Däremot har ju tipsen kunnat vara bättre om man säger så…

Jag bytte ombud för andelarna för en knapp månad sedan och det är inte heller någonting jag ångrar. Jag har kommit till ett bättre ställe helt enkelt och dessutom så har jag fått chansen att skriva tips direkt på deras sida istället. Så beslutet att lägga ner min egna sida var inte så svårt, faktiskt.

Därför blir detta det sista inlägget jag gör här. I fortsättningen kommer jag skriva tipsen på minandel.se och andelarna köper ni som ni har gjort den senaste månaden, på Axevalla Travbanas andelssida.

Så nu vet ni var jag befinner mig i fortsättningen och jag tackar alla som hängt med genom åren, jag hoppas ni följer med även i fortsättningen!

/Niclas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: